Управляващите се уплашиха от нарастващата подкрепа за РБ

Реформаторският блок е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията. Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации.

  1. Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от РБ, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим.
  2. Атаката идва чрез един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки. Преди две години обслужваше тогавашните управляващи, днес продължава да го прави със сегашните, с пари  неясен произход. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени.
  3. Днес неговите господари в БСП и ДПС се страхуват от РБ. Плаши ги нарастващото доверие към нас вече и в цялата страна и подкрепата за нашия план в “Шест стъпки за излизане от кризата”.
  4. Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро. Плашим ги, защото не обслужваме техните икономически и медийни господари и сме независими от тяхната воля и натиск. Атакуват ни през медиите на мафията, защото виждат, че печелим подкрепа лице в лице, в пряк разговор с хората.

Има защо да се страхуват - ние сме слуги на хората, а не техни. Реформаторският блок, както казахме, е друга бира.

Реформаторски блок

0 comments:

Публикуване на коментар