РБ обявява конкурс за лого

РБ обявява конкурс за лого
В този ред на мисли бих искал да кажа, че РБ обявява конкурс за лого и всеки, който има желание би могъл да изпрати предложенията си на info@reformatorskiblok.bg  

Разбира се ще има и награди, които в момента обсъждаме. За нас РБ, структурирането му, логото, брандирането са от изключително значение и оттук насетне пресконференциите на отделните партии от блока ще бъдат все по-голяма рядкост, ще има пресконференции на РБ, които ще доминират по отношение на всички наши медийни идеи и проекти. Работим и по създаване на няколко съвета към РБ по различни теми – икономика, правосъдие, вътрешен ред, администрация, медии и гражданско участие, сега вече работим по конституционен съвет, в който ще работим по проект за нова българска конституция, която ще бъде коментирана с цялото общество, с всички браншови организации. Вече знаете, че имахме среща с КТ ”Подкрепа” и ще работим активно заедно по създаването на проект за нова българска конституция. Съвет по малцинствените и демографските въпроси, съвет по регионална политика и местна власт, съвет по околна среда и земеделие, като разбира се ще имаме групи и по всяка важна ниша и всяко важно направление в обществения живот. Всеки божи ден, всеки час и всяка минута ние наблюдаваме всичко, което прави парламента и правителството, и уверявам ви много бързо ще отговаряме на всички теми на деня, които според нас са от изключително значение.

Новината е от сайта на Демократи за силна България РБ обявява конкурс за лого

2 comments:

  1. Кога ще има информация относно изборът Ви на лого на Реформаторски Блок? Много добре ще бъде и да обявите и наградата (наградите). Всичко това ще бъде жест на уважение към хората и техния труд, които са изпратили предложенията си за конкурса.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поне да кажат избрано ли е нещо. Две седмици вече, а нямаме нищо. Дудука вече учреди партията си и си имат и лого и всичко.

      Изтриване