От вторник до четвъртък реформаторите са на обиколка в Северна България

Днес (сряда, 26.02.2014) Меглена Кунева (ДБГ), Корман Исмаилов (НПСД), Николай Ненчев (БЗНС), Атанас Атанасов (ДСБ), Любен Петров (СДС) и Найден Зеленогорски (ДБГ) са на посещение в Плевен. Те ще дадат пресконференция в пресклуба на БТА в града от 16.00 часа, след което, от 18.00 часа, ще се срещнат със симпатизанти на Блока в Регионална библиотека "Христо Смирненски" (ул. "Дойран" 79).

Утре (четвъртък, 27.02.2014) от 12.30 ч. лидерите на партиите от Реформаторския блок ще дадат пресконференция в Шумен, в пресофиса на БТА, бул. "Славянски" 30.

В пресконференцията ще участват лидери и представители на ръководствата на партиите от Блока. От 14.00 часа на същото място ще се състои среща с неправителствени организации. От 16.00 ч. в град Велики Преслав лидерите на РБ ще се срещнат с обществеността на старопрестолния град. От 18.00 ч. отново в град Шумен лидерът Меглена Кунева ще изнесе публична лекция на тема "България в Европа - ползи и перспективи". Събитието е в зала "Форум" на х-л "Шумен".

Снощи пресконференция и среща на Реформаторския блок с обществеността имаше и в град Добрич, в която участваха Корман Исмаилов (НПСД) и Радан Кънев (ДСБ).

Колеги, срещите са открити за журналисти. Заповядайте!

Пресофис Реформаторски блок
26.02.2014

0 comments:

Публикуване на коментар