Предложените от Реформаторския блок решителни мерки в икономиката на сраната доказват, че РБ е единствената алтернатива на актуалното управление на мафията в България и може да върне доверието в държавността

Реформаторският блок предложи днес своите решителни мерки в икономиката и ще приложи всички законни средства за осъществяването на тези мерки.

Докато е в опозиция, ще организира партиен политически натиск и ще поощрява гражданския политически натиск. Щом поеме управлението на страната, ще осъществи тези мерки със силата на държавната власт.

Тези мерки постигат следните основни задачи:
  1. Спираме източването на публичните пари от олигарсите.
  2. Освобождаваме бизнеса от политическия и административен рекет и свеждаме с драстични мерки корупцията до минимум.
  3. Създаваме условия за бързо достигане на европейски стандарт на живот на българските граждани. 
  4. Унищожаваме явлението работещи бедни.
  5. Спасяваме парите на сегашните и бъдещи пенсионери от обезценяване.
  6. Спираме злоупотребите на монополите и защитаваме българския потребител, поне колкото е защитен европейския. 
  7. Предпазваме кредитополучателите от произвола на банките.
  8. Осигуряваме независимост , сигурност, ефективност и екологичен баланс в енертийната система на страната.
  9. Обезпечаваме необходимото спокойствие, предвидимост и самочувствие на всеки добронамерен инвеститор в българската икономика.
  10. Изхвърляме мафията от държавата.

1 comments:

  1. Интересно защо Германия и държавите отличнички от империята на злото не избраха палиативни мерки ,като тези на РБ ,а проведоха първото и най-главното:Декомунизация на обществото,Лустрация за 30 год.Национализация на заграбеното от комунисти и агенти на ДС и Народен съд над тях по Германски образец.И питам отпадъците от РБ:Вие листе по-умни ,комунистическите хамелиони или Германците .Та за ваше сведение ще ви кажа ,че този модел ,Германския ни предложиха самите германци по времето на Желев и останалите агенти на ДС ,които бяха в ръководството на този Съюз на ДС,но тези комунистически престъпници отхвърлиха подадената им Вярна ръка.България щеше да бъде Бавария на Балканите.Мечтата на агент Буда ,но нямаше акъл горкия и затова го нарекоха Тиквата..Ако вие мислите наистина за България щяхте да предложите за изход от положението Германския модел ,а не българското АЛА-БАЛА.Но мнго добре разбирате ,че при тази формула ,решението на задачата ще бъде без ВАС.

    ОтговорИзтриване