Реформаторският блок: Бареков обслужва БСП

Mестните началства на партиите от Реформаторския блок в Пловдив с открито писмо до медиите изразяват възмущението си от поредната манипулация на г-н Николай Бареков, който се опитва да представи като фактор в политическото пространство бъдещата си партия. Те изразяват протеста и срещу начина, по който бившият журналист се опитва да манипулира общественото мнение. Реакцията е по основание изявление на Бареков, че цели структури на Движение България на гражданите и другите политически сили от Реформаторския блок напускат партиите си и се присъединяват към неговото движение:

Недопустимо е по такъв начин да се обиждат интелигентните хора на град Пловдив, членове на партиите от Реформаторският блок и така "бързо преминаващи" към неговото движение. Г-н Бареков преди да мечтае да влезе в парламента нека обясни на хората откъде има този внушителен финансов ресурс и на чии "влиятелни мъже" служи.

В момент, когато Реформаторският блок показа, че набира сила, започна нова компроматна вълна към всичките партии, които участват в него. Силно се надяваме, че в следващите избори пловдивчани няма да допуснат партии ментета с голи обещания да ги управляват! Реалното сплотяване на партиите членове на Реформаторския блок предстои и Програмата за управление е завършена.

Изявленията на Бареков обслужват отделно корпоративни интереси и интересите на БСП, а именно: да няма ясни правила в управлението и да се запази сегашното политическо статукво под различна форма.

Политическата борба е борба на програми за управления с ясни правила и морал. Заявяваме пред всички пловдивчани, че без политическите хамелеони, които вече се знаят, наши членове не са напуснали партиите на Реформаторския блок, защото са партийни членове по убеждение, а не срещу пари.

Г-н Бареков, ("завършен да управлява България") не подценявайте интелигентността на хората в Пловдив и в България!

1 comments:

  1. Изобщо не ме учудва това, че Господин Бареков е на негова страна, но в крайна сметка всеки е свободен сам да избира за кога и как да работи, всеки има право да избира своите убеждения и това, че не съвпадат с голяма част от хората не означава че за него той прави нещо погрешно.Напълно съм съгласна с вас, че когато този Реформаторскти блок покаже, че набира сила и популярност , започна една по - нова компроматна вълна към всичките партии, които участват в него.Но в крайна сметка трябва и ние самите да си зададем въпроса какво точно искаме и когато дойде време да гласуваме, а не да седим с ръце в джоба.

    ОтговорИзтриване