Москов: Страшно много мръсници направиха страшни мръсотии от името на десницата

София /КРОСС/ Не зная дали десницата трябва да се обедини. Трябва ни алтернатива на системата, по която се развива държавата. Това е нещо, предхождащо лявото и дясното, заяви пред bTV Петър Москов от ДСБ.

Страшно много мръсници направиха страшни мръсотии от името на десницата. Един от тях е бившия зам.-председател на Народното събрание. В България трябва нов морал. Това искат и децата в университета. Това ще стане след падането на Пламен Орешарски, категоричен бе Москов.

Тези хора нямат легитимното право да управляват, добави той.

В политиката решенията трябва да се взимат от партиите. Ние в Реформаторски блок се облягаме много и на гражданското общество. Неслучайно съставяме граждански съвети, разкри Москов. Лютви Местан, Йордан Цонев и Христо Бисеров бяха едни от основните играчи при съставянето на този кабинет. Единият го разследват в момента. Според Москов подаването на оставка от управляващите ще покаже, че в България има справедливост и виновните си понасят отговорността.

Това ще е най-голямата победа. Тези хора трябва да разберат, че така не става и не може да се продължава, категоричен беше Москов. ГЕРБ и БСП имат общи управленски практики. Използват едни и същи методики на работа. Аз съм сигурен, че Реформаторския блок е алтернатива на този политически подход, каза още той.

Прочети цялата статия от сайта на агенция КРОСС и вижте видеото от сайта на bTV.

0 comments:

Публикуване на коментар