Божидар Лукарски: БСП опита да върне времената на манифестациите, когато всички под строй трябваше да участваме насила

Божидар Лукарски, председател на СДС
Интервю на председателя на СДС за предаването на  ТВ Bulgaria On Air „Денят On Air”.

БСП опита да върне времената на манифестациите, когато всички под строй трябваше да участваме насила, това заяви председателят на СДС  Божидар Лукарски  в предаването на  ТВ Bulgaria On Air „Денят On Air”.

С манифестацията, която организира управляващата коалиция бе направен опит  да се потърси конфронтация и нагнетяване на напрежението, допълни Лукарски. Защо трябваше да бъдат изхарчени толкова пари, за да бъдат докарани насила хора, попита той.

С тази демонстрация на мускули в съботния следобед  от страна и на управляващите и на ГЕРБ се прави опит да се запази статуквото, допълни председателят на СДС.

Божидар Лукарски напомни, че при посещението му  в Брюксел миналата седмица на заседанието на Политическата асамблея на ЕНП, новоизбраният председател на европейската партия Жозеф Дол остро е осъдил репресиите на управляващите срещу българските студенти и е  подкрепил техните искания.

Председателят на СДС изтъкна като най-належащата реформа, тази в  съдебната система. Без реформа в правосъдната система и без действащо правосъдие не са възможни и другите реформи в държавата, поясни лидерът на сините.

Реформаторският  блок е първият, който предлага реални управленски мерки,ето защо е важно да се превърне в един траен политически, коалиционен съюз, завърши той.

Виж видео от ТВ Bulgaria On Ait тук.

Новината е от сайта на СДС Божидар Лукарски: БСП опита да върне времената на манифестациите, когато всички под строй трябваше да участваме насила

0 comments:

Публикуване на коментар