Национално предателство, корупция или лакейство? Петър Москов за корупционния скандал с Южен Поток.

На 10-ти май, проведохме извънредна пресконференция, за огласяване на нашите разкрития и сигнали за най-голямата доказана корупционна схема в историята на България. Прилагаме и мнението на Д-р Петър Москов.

„Вие поне за очи да се бяхте подърпали. А вие сами сте си смъкнали гащите, че и вазелин сте им дали!“ Борис III, Цар на българите, към свои министри след връщането им от чужбина, по спомени на Любомир Лулчев

В деня на Европа, в Дневник можем да прочетем следното: "Разбира се, че са съгласувани. Но това не е тяхна инициатива и не е под тяхно давление", отговори днес /Зам.-миистърът на Енергетиката Иван/ Айолов на въпрос на "Дневник" дали поправките на Министерския съвет и депутатите от БСП Таско Ерменков и Явор Куюмджиев, приети в началото на април, са съгласувани с руската компания (Газпором)."

Верваме му на др. Айолов. Още повече, че в описа на документите, изискани от юристите на Реформаторския блок, с дата 13.08.2013 г. с рег.но. Е-93-00-1304/13.08.2013г. е заведена служебната бележка "Предложения на Ю.п. транспорт b.v. за изменение и допълнение на Закона за енергетиката". Забележете, предложения на ръководителите на „Южен поток“ за промени в законодателството на България.

Другарки и другари от БСП, и вие ли вервате на Заместник министър Айолов и неговата документация, както и на почитаемото Ви коалиционно правителство?

Ако вервате - направете избор! Едно от три: 
  • Др. др. Ерменков и Куюмджиев са агенти на Русия, които тайно от Вас прокарват руски интереси в ущърб на България и Европа. 
  • Гн. гн. Ерменков и Куюмджиев са купени частно от „Газпром“ и заради презрения метал си продават татковината. 
  • Вашето почитаемо правителство, по Повеля на Партията, се е свързало чрез другари от българското Министерство на енергетиката с руските другари - за инструкции как да ги метнем тия европейци. Тук България като държава не влиза в схемата, третират я просто като територия за руските външни работи, в които Вашата Партия спомага. Другарски. 
Ако в схемата сте отбелязали отговори 1 или 2, обърнете се към Главния прокурор на Република България да видите какво ще ги прави тия двама Ваши депутати.

Ако сте се спрели на отговор 3, обърнете се към руските другари да Ви кажат какво да правите сега, когато тайното стана явно. И ни съобщете отговора им.

Повтори заповедта!
Кръгом, изпълнявай, изпълнението доложи!


Д-р Петър Москов

0 comments:

Публикуване на коментар